• Duurzaam, gasdicht en sterker dan staal
  • Messing en Innovatiekracht dat is Reinventing Brass
  • Designoplossingen naar uw ontwerp
  • Onze flexibiliteit is uw winst
  • Warmpersen, een sneller en goedkoper procedé

Service

Service is our middle name

Wetering realiseert innovatieve oplossingen in non-ferro metalen als koper, messing en aluminium. We zorgen ervoor dat kennis en ervaring van de klant en van ons samenvloeien tot een unieke creatie. Centraal daarbij staat onze klant met zijn wensen. Het is daarom voor ons een tweede natuur dat we zeer servicegericht te werk gaan.

Vanzelfsprekend gebruiken we onze kennis over materiaaleigenschappen en kijken we naar de wijze van produceren. Daarbij gaat het niet alleen om wat de meest efficiënte manier is binnen het bedrijfsproces van Wetering, maar vooral ook naar dat van de opdrachtgever, de klant. Total cost of ownership is een van de gebruikte methoden die we beheersen.

Behalve over het productieproces denken wij ook zeer actief mee over de optimale logistiek voor onze klant. Just-in-time, Kanban en Two-bin zijn allemaal systemen die Wetering beheerst en kan toepassen als de klant dat wenst. Klantspecifieke wensen als het montagegereed maken middels assemblage en/of oppervlaktebehandeling, speciale verpakking of bijvoorbeeld labelling of codering, we verzorgen het graag. Deze flexibele instelling zorgt voor winst bij onze klanten.

De Rapid Manufacturing Service van Wetering:
Wilt u voorsprong op uw concurrentie behalen? Wilt u een kwalitatief hoogwaardig prototype, eerste monster of razendsnel naar serieproductie? Maak dan kennis met onze Rapid Manufacturing Service of neem direct contact op!

© Copyright 2014 metaalperswerk van de Wetering B.V.